Tuesday, March 18, 2014

I'm Back :)

Sudah agak lama aku tinggalkan blog ni...dah bersawang hehehe alhamdulillah duit nuffnang still jalan walaupun slow. dari pada aku bujang sampai lah aku dah kahwin. dari pada aku belum ada anak sampai lah aku ada anak. :)

In shaa allah aku akan servis balik la blog ni...walau pun slow aku akan keep on tulis gak..tulis blog ni sebenarnya salah satu terapi untuk aku release tension...cuma selama aku tak tulis kat blog ni...aku tulis kat facebook...

Aku pun dah lupa mcm mana cara mudah nak blogwalking, kalau dulu ada shoutmix...sekarang ni mcm dah kena bayar rasanya servis tu...itu aku tak pasti cuma aku rasa dulu aku check macam kena bayar...

so start from now aku akan blogwalking ke blog-blog sahabat sekalian...hopefully korang pun datang la kat blog aku and tekan mana yang patut hahaha :)

happy blogwalking :)