Saturday, October 1, 2011

Tak de idea :)

Actually aku tak de idea nak update blog ni...aku skrg kat kfc wangsa maju menantikan kehadiran seseorang...
so aku pun google la apa yang patut dan terlihat kata-kata ini...seseorang yang aku tunggu pun dah hampir nak sampai so aku tinggalkan korang ngan kata-kata ini kay...semoga boleh jadi iktibar atau perangsang dalam hidup kita semua :)


"...God puts people in your life for different reasons. Some to learn from, some to help you, & some to help you realize how strong you are..."


3 comments:

  1. suka ngan kata2 ni.. minta izin tuk copy ya.. thanks.. :)

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete