Wednesday, September 28, 2011

azam baru :)

Rasanya ni kali ke berapa punya azam pun tak tahu la hehehe...aku berazam untuk tulis sekerap yang mungkin kat blog yang dah lama aku tinggalkan ni...
semoga azam aku ni akan berterusan...boleh gak duit nuffnang ni tampung serba sedikit perbelanjaan aku hehhe..
buat masa sekrang ni aku memang tak de idea nak tulis apa...untuk status terkini aku tengah tunggu result interview yang memang aku harap sangat aku dapat...harap korang yang baca blog aku yang tak seberapa ni dapat doakan aku berjaya :)
aku sekarang bekerja di sebuah organisasi swasta...aku apply kat tempat lain ni pun bukan apa...cuma nak meningkatkan taraf hidup :)

for now itu je update aku...nanti aku tulis lagi. InsyaAllah...selamat malam semua. Assalamualaikum.


1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete