Thursday, December 9, 2010

RiNdU pAdA bLoG...

Lama juga rasanya aku tak update blog ni..bukan dah tak minat nak menulis cuma pada waktu sekrang ni masa agak terhad..sekrang ni adik aku dah pindah kat subang so broadband dia bawak sekali..ini lebih menyukarkan aku untuk update blog aku ni...nak update masa lunch or time nak balik idea pulak tak de...haru..haru..
ini pun aku sempat tulis sikit je..idea dah tak de...nanti aku update lagi :)

3 comments:

  1. hehe...dah takde bende lain nak rindu la nih. blog pun boleh dirinduinya...hehe :p

    ReplyDelete
  2. x per...nanti dah idea update la yer...

    ReplyDelete
  3. bila idea kau nak ada ni? tensi dah ni...

    ReplyDelete