Tuesday, November 2, 2010

I Love My Blog :)

Salam semua...apa kabar korang semua? semoga sihat-sihat aje hendaknya...aku agak sibuk lately...atau lebih tepat aku menyibukkan diri hehehe. tapi dalam kesibukkan aku menyibukkan diri sempat gak aku buat t-shirt rasmi blog aku hehehe..

bahagian hadapan

Kalau ada sapa2 yang berminat leh la siapkan design and tempah kat aku hehehe aku bagi harga member2 blog :) 

bahagian belakang 

Actually logo 'My Territory' ni hasil kerja tangan adik aku..tak sangka lak aku adik aku ni agak kreatif...setahu aku kalau bab enjin kereta ni memang dia mahir...tapi kekreatifan dia dalam bidang design ni tak pulak aku tahu sehingga terhasilnya logo ni and a few design yang customer mintak dia tolong design kan...


T-shirt ni first aku pakai masa gi bercuti kat tanjung tuan hari tu...so secara tak langsung aku mempromotekan blog  aku yang tak seberapa ni pada orang ramai hahaha...masa gi kat tanjung tuan tu sempat gak la pergi melawat zoo kat melaka...agak jauh tapi nasib baik adik aku yang drive so leh la aku lelapkan mata hehehe [agak zalim bunyinya hehehe]


Aku rasa sampai sini je la dulu coretan aku kali ni..idea tak berapa nak ada...kalau ada masa sudi2kan la bagi commnet pasal baju yg aku ngan adik aku hasilkan ni..agar dapat aku perbaiki prestasi penghasilan tshirt di masa akan datang :) Salam...

p/s: Untuk keterangan lebih lanjut mengenai t-shirt ini, sila klik T-shirt Studio.

10 comments:

  1. salam..wah cantik ye...

    nak jugak..hoho...

    tapi MJ nak warna pink..hehe..

    ReplyDelete
  2. pergghh..best tu..nt nk tempah gak la..>_<

    ReplyDelete
  3. jue : thanks..minat warna pink ek :)

    ReplyDelete
  4. K.I.N.A : jom kita tempah beramai2 :)

    ReplyDelete
  5. mimi fatihah : i love my blog 3,4,5,6,7 hehehe

    ReplyDelete
  6. anastasyea rasa tu adalah idea yang terbaik untuk promosi blog anda secara percuma =)

    ReplyDelete
  7. semart!
    cik ana nk kaler pink ade?? hihi

    recent post : |kenal mohsen namjoo???|

    ReplyDelete