Saturday, October 2, 2010

-SeKaLuNg PeNgHaRgAaN-


Salam penuh keceriaan buat semua :) Entri ringkas ni aku buat untuk merakamkan penghargaan aku pada para pengiklan2 yang sudi memilih blog aku untuk mengiklankan produk mereka...terbaru aku dapat "pendapatan terumpuk" dari "Sunway Velocity"...Salah sebuah shopping complex yang bakal memeriahkan  lagi kehidupan di Kuala Lumpur :) sesiapa yang nak info lebih lanjut pasal "Sunway Velocity" ni sila lah click kat iklan tu kay...Terima kasih juga untuk Nuffnang and penaja2 iklan yang lain...Terima Kasih :) Hopefully di masa2 akan datang dapat lagi byk kay :)


8 comments:

  1. wahhh.. tahniah bro!
    smoga smakin bersemangat utk ber'blogging'.. :D

    ReplyDelete
  2. Solihin : ya...sudah semestinya..terima kasih bro :)

    ReplyDelete
  3. sharifuddin N shakina : Alhamdulillah..pagi tadi baru perasan...semoga kita sama2 akan terus dapat BE di masa akan datang..InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  4. Sue : Thanks :)hopefully dapat lagi di masa2 akan datang :)

    ReplyDelete