Thursday, October 28, 2010

The Red Warriors


Salam Semua,
Dah lama rasanya aku tak update blog aku. Rasa bersalah menyelubungi diri yang serba kekurangan ini..rasa marah pada diri sendiri pun ada sebab tak dapat memisahkan ketidakstabilan emosi dengan tanggungjawab (update blog)..maafkan aku wahai sahabat-sahabat blog sekalian..

Kali ni aku nak buat update ringkas. bagi menterjemahkan sokongan aku pada pasukan yang aku sayang, aku gagahkan jugak jari aku untuk tulis entri ni walau jiwa tgh kacau skrg hehehe. kalah dan menang tu adat perlawanan bola..yang penting aku akan terus sokong pasukan kelantan sampai bila-bila..Walaupun aku bukanlah anak kelahiran kelantan tetapi di kelantan lah ramai orang-orang yang aku sayang...ramai juga yang dah bersemadi di sana untuk selama-lamanya..itulah sebab aku sokong pasukan kelantan..semoga pasukan kelantan akan menang di final nanti..andaikata terjadi sebaliknya..it's ok, sekurang2nya kita dah ke final dan aku bangga ngan pasukan kelantan :) semoga pasukan kelantan akan terus maju dalam sukan bola sepak :)

9 comments:

  1. kamon klate..kawe pun bukan ore klate..tp rmi beno ckp muke kawe muke ore klate..


    btw..pdapatan nuffnang yang tak rasmi 21.62..mggu ni belum update lg kan? ke kawe xd org klik..haha..kalau campur BE dlm RM46.++..

    ReplyDelete
  2. gomo klate gomo

    tp harus bringat jgk la penyokong jgn emo lebh2
    lain plak jdnya..

    ReplyDelete
  3. org tersayang kat negeri lain ada tak??

    semoga kelantan & N9 bermain dgn baik. jgn emo2..bakar mercun..baling botol la & etc. kang terkena kat org yg tak bersalah...kesian aje.

    ReplyDelete
  4. K.I.N.A : ok la tu :) ore kelate cun2 apa hehhehe...banyak pendapatan BE demo..bagus!tahniah..keep up the good work :)

    ReplyDelete
  5. AI : Betul tu..penyokong kena byk bersabar..jangan cemarkan nama baik penyokong kelate yang lain :)

    ReplyDelete
  6. miss chekleen : Yeahhhh!! mari kita gempur pintu gol N9 :)

    ReplyDelete
  7. Sue : ore kesayangan kawe ada jugok kat negeri lain :) cuma kelate byk meninggalkan kesan yang indah dalam hidup kawe :) kawe sayang kelate :)

    ReplyDelete
  8. sweetnya. kawe tak tahu sayang negeri mane. mane2 negeri yg ade ore tersayang...itulah negeri yg disayangi...boleh tak mcm tu?

    ReplyDelete