Tuesday, September 7, 2010

Menanti Di Barzakh



Salam semua..aku baru je sampai kat kampung tercinta hehehe ...pagi ni gak busy mengemas umah and jap lagi kalau sempat nak gi bayar zakat..kang tak pasal2 terlupa lak..sambil2 tu aku post kan lagu ni untuk kita semua semoga dapat bagi pengajaran and peringatan pada kita..aku tak tahu la korang tapi aku rasa bila tiba penghujung ramadhan ni duggan dia berbeza sikit..tahap kelaparan and dahaga tu agak menguji keimanan hehhee..lebih lapar and dahaga dari biasa..betul tak?kalau korang rasa apa yg aku rasa boleh la tinggalkan komen sikit2..dapat kita berkongsi pendapat  :) 
aku agak frust gak tak dapat post pic baju(t-shirt) yang aku print sendiri untuk raya..kalau tak leh korang tengok and comment sikit2..by the way aku ni hobi mmg print tshirt and ada la buat biz print tshirt kecil2an..sapa2 agak2 nak print tshirt leh la mintak quotation hehehe kalau yg jadi follower aku bagi best price :) nak kata murah tu tak la sgt tapi murah la dari market kat kl...insyaAllah..semua tu leh runding :)


2 comments:

  1. wah..bisnes print baju...make sure harga follower kasi kaw2 best tau..nanti kl ktorg nk print baju ktorg roger..

    ReplyDelete
  2. Cun!Insyaallah...Selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir batin :)

    ReplyDelete