Sunday, September 5, 2010

SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLfItRi...


Selamat Hari Raya Aidilfitri...Maaf zahir dan batin..semoga korang semua bergembira hari raya ni..esok aku dah nak balik kampung..maybe lepas sahur bertolak..maklum la takut jam..walau pun esok still hari kerja tapi sure ramai yg amik cuti awal kan :) so aku harap kita semua selamat sampai ke destinasi masing2..masa drive tu ingat Allah s.w.t byk2..jgn sebab nak sempat sampai kita merperjudikan nyawa sendiri dan org lain..sabar itu sebahagian dari iman..kalau aku ada tersalah kata atau terkasar bahasa dan kelakuan..mohon di maafkan..
sampai berjumpa lagi di lain post :)

3 comments:

  1. selamat menyambut hari raya & maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir batin..

    ReplyDelete