Monday, September 20, 2010

Alhamdulillah :)

Salam semua...Alhamdulillah..syukur ke hadrat Allah s.w.t...selamat juga aku sampai kat kl ni..actually bukan kl tapi selangor hehehe kat gombak je :) so sapa2 duk kat area ni nak ajak lepak..boleh aje..leh kita susun strategi nuff kita hehehe...aku bertolak dari rumah tadi dalam kul 9.30 pagi..and sampai gombak dalam kul 4.30ptg..so kira-kira 7 jam (plus minus) perjalanan..traffic tak la sibuk tapi kitaorg bergerak dalam kadar kelajuan yg sederhana bagi mengelakkan kejadian yg tidak diingini...Alhamdulillah..semuanya selamat...

Jap tadi aku try2 la check samaada team nuff dah update tak earning aku?...betapa happynya aku dioarg dah update hehehe..nak kata byk tu tak la tapi dah mencecah 2 angka..bagi org mcm aku yg baru nak kenal dunia blogging ni mestilah happy kan..so aku nak ucapkan terima kasih byk2 kat korang yang dah byk bantu aku :)

jangan risau..InsyaAllah aku akan balas korang punya visit and comment..lagipun bukan kena bayar pun kan :) pada pendapat aku la kan..dalam isu nuff ni..kita boleh saling tolong menolong..betul tak?kalau pun la kita dah visit org tu punya blog and dah siap click segala..tapi org tu tak balas visit and click kita..kita anggap je kita dah tolong saudara kita..korang setuju tak ngan aku?sebab..ini bukan dunia perniagaan..tak habis pun 'click' kita tu kalau kita 'click' byk2...InsyaAllah..kalau niat kita ikhlas..Allah s.w.t akan bantu :) Rezeki Allah tu luas...jgn risau :) selagi kita usaha and niat ikhlas...Allah s.w.t akan balas dengan kebaikkan...tapi jgn lupa berdoa :)

Kay la korang..byk lak aku melalut..hehehe aku nak start balas budi korang :) nantikan aku kat blog korang kay :) sampai berjumpa lagi ...Assalamualaikum :)

p/s :
-andai kata aku terlepas pandang blog2 yg dah pernah melawat aku..mintak maaf byk2 kay..inform aku kat shoutbox lg sekali..dengan pantas dan tuntas aku akan ke sana :)

-ada antara blog yg aku nak masuk..dia bagi warning 'malware'(somekind or virus kot???) - so aku tak leh la nak singgah..risau gak aku..maklum la aku ni tak pandai sgt bab2 virus ni..mintak maaf byk2







2 comments:

  1. sy nye earning nuff xgrak2...
    mcm mane eh?

    ReplyDelete
  2. mimi fatihah: ermm dah berapa lama mimi start letak nuffnang kat blog mimi?sometimes diorg perlukan masa untuk monitor pergerakkan trafic untuk bloggers baru mcm kita..masa saya punya first earning pun mcm tu gak..lepas 2minggu gak la baru gerak..apa2 pun mimi try email diaorg,tanya sebab apa..dun worry kay :)

    ReplyDelete